Bál volt, igen, bál volt az iskolában…

Fergetegesen jól sikerült a Tavaszköszöntő Bálunk szombaton, és nem csak azért mert előcsaltuk a tavaszt.

Erre az estére készült hetek óta minden fellépő gyermek, minden pedagógus, és nagyon sok szülő, egymást segítve. Aki ott volt, láthatta a magas színvonalú produkciókat. Nagy büszkeséggel hallgattuk iskolánk alsós és felsős kórusát. A nyolcadikosok nyitó és záró tánca varázslatos és megható volt, a 2.b osztályosok pöttyösben mindenki arcára mosolyt csaltak, akár csak Aszódi Attila, a 3.a-ból. A 4M Dance Company tánccsapata új koreográfiával állt elő, 6.c-s „Kung fu fighting” táncot vastaps kísérte, a 3.b-s banditák és jégtündérek parádésan játszottak és látványos szalagtánccal készültek. Az est színvonalát csak fokozta a DancEarth TSE, a Napraforgók néptáncegyüttes fellépése és sikert aratott a tanári kórus is.

Köszönöm a „A mi iskolánk Alapítvány” és az iskola tanulói nevében, hogy a vacsora, a műsor- és pártolójegy megvásárlásával támogatták az alapítványt. Köszönjük a tombola felajánlásokat, mellyel sokaknak tudtunk örömet okozni, és a rengeteg finom süteményt, amit a fellépő gyerekek és a vacsoravendégek nagyon értékeltek.

Szeretnék köszönetet mondani a szülői munkaközösségnek a segítségért, amit a szervezésben és az est folyamán nyújtottak:

  • a büfében: Kindlné Huszti Andrea 6.c, Szilagyi Júlia Ágota 6.c és régi diákjaink
  • a teaházban: Vetorné Vámosi Andrea, Lőrincz Andrea, Barabás Krisztina 7.f.
  • a ruhatárban: Hajdú Sándor, Hajdú Anikó, (elsős szülők) Kamasinszki Ágnes és Matisz Norbert 2.e, Pakh Bernadett és anyukája
  • Tombola árusításnál: Dudás Boglárka Erzsébet, Tombola Nagy Noémi 6.c,3.a
  • fogas, asztalok átszállításában: Tóth Csaba, Szűcs Zoltán 2.osztály
  • Welcome drink és fotózás: Seresiné Kollár Viktória 2.e
  • szervezés és koordinálásban Borovszki Krisztina 2.g

Ez a bál közös sikerünk. Bízom abban, hogy az iskola további rendezvényei hasonlóan színvonalas produkciókat eredményeznek majd.

A Tavaszköszöntő Bálon készült képekért köszönetet mondunk Seresiné Kollár Viktória (1.e) és Andris Szilárd Tamás a fotósoknak (5.c), akik megörökítették és képeikkel visszaadták az este legszebb pillanatait.