Frizbi Diákolimpia Sikerek

Április 12-én kerültek megrendezésre a 2018/2019-es tanév Ultimate Frizbi Diákolimpia regionális elődöntői. Országszerte 5 helyszínen csaptak össze a korosztályos ultimate csapatok. A Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola a Budapest-Pest megyei régióban mérte össze  tudását a környékbeli iskolákkal.

A Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola a Budapest-Pest megyei régióban mérte össze  tudását a környékbeli iskolákkal.

            A 2., 3. és 4. korcsoport vegyes csapatai képviselték iskolánkat az igen népes és felkészült mezőnyben. Tanulóink mindhárom korosztályban hat-hat mérkőzést vívtak, és a hideg, szeles idő, és a viszonylag kevés pihenő idő ellenére, a verseny végéig nagy lelkesedéssel és fegyelmezetten játszottak. Mindhárom korosztály kiválóan teljesített, magabiztos győzelmeket arattak, a sportágat régebb óta űző, rutinos csapatok ellen is szépen helytálltak, sőt olykor győzni is tudtak ellenük. Teljesítményükkel mindannyiuknak sikerült kiharcolni a továbbjutást az országos döntőbe. A legkiemelkedőbb eredményt a 2. korosztály érte el, akik 5 győztes és 1 vesztes mérkőzéssel második helyen jutottak a döntőbe.

            Továbbra is lelkesen, a verseny tanulságait levonva folytatjuk felkészülésünket és reméljük sikerül meglepetéseket okoznunk az országos döntőn is, amely május 25-én, Gödöllőn kerül megrendezésre. A döntőn a három vegyes csapaton kívül a 4. korosztályos lány csapatunk is képviselni fogja iskolánkat.

Gratulálok a gyerekeknek és köszönöm testnevelő kollégáim Pandurné Barbi Dóra és Krizsa István munkáját a csapatok koordinálásában, illetve iskolánk régi diákjainak Kosch Rékának, Üveges Dórának és Bencsics Istvánnak a segítségüket a gyerekek felkészítésében és a helyszínen!

Laszák Zoltán
testnevelő tanár

Csapatnévsorok:

II. korcsoport:

 1. Bagdány Míra Magdolna
 2. Horváth Adrienn
 3. Saierli Dzsennifer
 4. Kuglosics Bence
 5. Zábori Szabolcs
 6. Csáki Martin
 7. Szabó Krisztián János

III. korcsoport:

 1. Herman-Nagy Zsófia
 2. Pisák Emma
 3. Sziklai Regina
 4. Takács András Gábor
 5. Marhás Nataniel Endre
 6. Matus Márk
 7. Dér Gergő
 8. Illinger Tamás

IV. korcsoport:

 1. Kocsis Hanna
 2. Ősz Bernadett
 3. Marhás Bítia
 4. Szili Barbara Aida
 5. Dupka Ádám István
 6. Forgács Bence
 7. Takács András Gábor
 8. Marhás Nataniel Endre
 9. Matus Márk Olivér