Kihívás Napja – Váltóverseny a Nagyiskolában

Iskolánk évről-évre csatlakozik a Kihívás Napjához, amelynek célja a sport, a mozgás népszerűsítése.

A Nagyiskolában az alsós napközis gyerekek két sportos foglalkozáson vehettek részt. Meghívott vendégünk a tornateremben foci edzést tartott a jelentkező fiúknak, majd zárásként egy rövid mérkőzést is játszottak. A program Pallós Lilla tanító néni szervezésében jött létre. Az udvaron váltóverseny keretében mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket a gyerekek 12 fős csoportokban. Az izgalmas játék vezetője: Ozsváth Hilda tanító néni volt.

A program végén kihírdettük a váltóverseny győzteseit: 1. helyen a 4.b-3.c csapata, 2. helyen a 3.e-3.f csapata végzett, míg a 3. helyezést a 4.h-4.g csapata nyerte el.

Ezután az elvesztett kalóriákat pótolva, jutalmul minden résztvevő gyermek egy szelet csokoládétortát fogyaszthatott el az ebédlőben.

Reméljük, hogy a vidám hangulatban és kellemes időben lebonyolított program hozzájárult ahhoz, hogy minél többen kedveljék meg a testmozgást és a jövőben egyre többen élnek majd azzal a lehetőséggel, hogy az iskolánkban szervezett sportprogramokon részt vegyenek.