Iskolánkban negyedik alkalommal zártuk a tanévet az utolsó hétre meghirdetett Erzsébet táborral

Ez a tábor idén is rengeteg programmal csalogatta a gyerekeket vissza az iskolába. A pandémia ellenére is, 5 különböző korcsoportot és 300  gyereket sikerült megmozgatni minden nap pedagógusainknak. A 90 alsós kisdiák a kisiskolájukat vette birtokba erre az utolsó júniusi hétre.

A programok között volt kirándulás a szigethalmi Emese Parkba és  Vadasparkba. A hét többi napján  számtalan előadó színesítette a gyerekek iskolában töltött idejét. Ellátogattak hozzánk a kiképzés alatt lévő vakvezető kutyák a gazdáikkal az MVGYOSZ egyesületből, Csepelről. Egy másik napon pedig a Budakeszi Vadaspark vonultatta fel jópár állatát, egészen a bütykös csótánytól a vadászgörényig. Ádám, akit már ismertek a gyerekek, mert év közben is többször tartott előadást, most is nagy állatszeretetéről tett tanúbizonyságot. A vöröskereszt részéről Kovács Dávid és párja Éva, egy fantasztikus pegazuskereső játékra invitálták a gyerekekeket. Volt még kézműves foglalkozás, sakk szabadulószoba, bisztibusz társasjáték és néptánc.

Az idén voltak nagyon különleges programok is. Robi bácsi és Hilda néni megtanították a gyerekeket a kötélverésre, így mindenki elkészíthette saját ugrálókötelét. Karkötőt is fonhattak saját részükre körmöcske technikával. Szenzációs volt még István bácsi vizes sportversenye, ebben a melegben nagyon élvezték a gyerekek a változatos vizes feladatokat. A rettenetes meleg sem vette el a gyerekek és tanítóik kedvét, örömét, hiszen ezek az érdekes  programok mindent kárpótoltak. Hűsítőt a párakapuk, a jégkrémek és gyümölcssaláták jelentették. A hét zárásaként egy hatalmas ugrálóvár várta a diákokat a nagyiskola udvarán, ahol még egyszer előadták a közösen tanult Ördögtáncot, amit az iskolánkban végzett volt néptáncos tanítványok tanítottak be a kicsiknek.

Ismét szép és emlékezetes hetet zárhattunk, ami egy nyugodt, pihentető vakáció kezdetét jelentette a József Attila Általános Iskolában.

Herman-Nagy Andrea, tanító

[ngg src=”galleries” ids=”263″ display=”basic_thumbnail”]