Alapítványi tábor

A Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola alapítványa, „A MI ISKOLÁNK ALAPÍTVÁNY” napközis tábort szervez 2021.06.28-07.02. között.

A tábor központi helyszíne a Radnóti utcai épület. A tervezett foglalkozások közt szerepel: kézműves foglalkozás, sportverseny, játékos vetélkedő, strandolás az Oázisban, Gumiszoba játszóház, fagyizás, zárónapi ugrálóvár. Napi háromszori étkezést biztosítunk.  A tábort iskolánk pedagógusai szervezik és felügyelik.

A tábor ideje alatt a járványügyi szabályok érvényesek.

Jelentkezni kizárólag eredeti aláírással ellátott, az iskola honlapjáról letölthető, illetve az iskola portáján beszerezhető jelentkezési lap beküldésével lehet. A jelentkezési lapokat a Radnóti utcai asszisztensi irodában lehet leadni június 21-ig. A jelentkezés a tábor díjának befizetésével együtt érvényes: 5000 Ft/ fő. Az étkezés költségét, valamint a tábori programok költségének egy részét az önkormányzati pályázaton nyert összeg és az alapítvány fedezi.

Javasolt felszerelés: az időjárásnak megfelelő réteges öltözet, zárt cipő, esőkabát, hátizsák, kulacs. Strandos napon: fürdőruha, törölköző, naptej. A táborba csak iskolánk tanulói jelentkezhetnek. A tábor idején az iskolánk Házirendje van érvényben. Amennyiben a tábor alatt probléma merülne fel, a szülőt értesítjük, és a gyermeket a táborból el kell vinni. A jelentkezéskor a gyermek minden fennálló betegségét, gyógyszerérzékenységét a szervezők tudtára kell hozni és a nyilatkozaton feltüntetni.

Ha a járványügyi helyzet miatt nem megvalósítható meg a tábor lebonyolítása a befizetett részvételi díj visszafizetésre kerül.

Previous Article
Next Article