Élmény, programok, Erzsébet tábor

A múlt héten végre gyerekzsivaj töltötte meg az iskola mindkét épületét és udvarait.

Az Erzsébet táborban résztvevők ismét változatos programokon vettek részt: ellátogattak Tatára, mézzel etették a mackókat a Medveparkban, a városi Szabó-Malomból hoztak lisztet és sütöttek belőle kiflit, a Gombfoci Múzeumban töltöttek egy-egy délelőttöt, fogadták a Gasztro-hősöket, versengtek egymással a sportnapokon és a szkander világbajnokot is megpróbálták legyőzni. De készültek barátságkarkötők, színházi jelmezek és díszletek, volt mesebemutató, csapatverseny, ugráltak a légvárakon és eláztak a vízicsatában. Szenzációsan telt minden nap!

Köszönöm a résztevevő pedagógusoknak és segítőiknek a szervezést, a változatos programokat és a sok munkát, amivel ismét tartalmas időtöltést biztosítottak iskolánk tanulóinak!

A tábor képeivel kívánok iskolánk minden diákjának és családjaiknak, valamint az összes munkatársamnak pihentető nyári szünetet!

Szabó Lídia
intézményvezető

Az Erzsébet-tábor zárónapja a József Attila Általános Iskolában

Látogatás a medveparkba és a gombfoci-múzeumba, kubu-nap, sport és egészségprogramok, kreatív foglalkozások. A József Attila Általános Iskola idén is pályázott az Erzsébet-táborban való részvételre és nyert. A gyerekek a záró napon elmesélték stábunknak élményeiket.

Közzétette: DunaMédia – 2020. július 5., vasárnap
Previous Article
Next Article