Ballagó diákjaink szülei részére

A 2020/2021. tanév ballagási ünnepségét 2021. június 11-én, pénteken délelőtt tartjuk iskolánkban. 

Szeretnénk, ha ezt az alkalmat meghitt, ünnepi búcsúzásként élnék meg diákjaink, a szülők és a pedagógusaink is. 

Hagyományainkhoz híven a ballagási ünnepség az alábbi forgatókönyv alapján kerül megrendezésre. Ballagó diákjainknak három különböző időpontban érkeznek a számukra feldíszített tanterembe: 

  • 8.f:  A/14-15-ös terem – 8 óra 
  • 8.c:  A/14-15-ös terem – 9 óra 
  • 8.a:  A/14-15-ös terem – 10 óra 

Kérjük, hogy diákjaink az alkalomhoz illő, szolid ünnepi öltözetben jelenjenek meg (fehér blúz, illetve ing, fekete szoknya, illetve nadrág) és viseljék az iskolai sálat illetve nyakkendőt. 

A hozzátartozókat az udvaron 8:20/9:20/10:20-tól tudjuk fogadni, a Radnóti utcai udvari bejárat felől. A diákok kivonulása az udvara 8:30/9:30/10:30 óra körül várható. Minden osztály a tornaterem mellett fog megállni a vonulás során. Kérjük a hozzátartozókat, itt várakozzanak a ballagókra, mert ekkor lesz lehetőség a tanulóknak átadni a virágokat és néhány fényképet készíteni. 

A ballagó gyermekeket az épületben az iskola fotósa fényképezi, a linket a ballagást követően osztjuk meg az érintett osztályokkal. Önök az udvarra való kiérkezéskor, valamint az ünnepély végén tudják a diákokat fotózni az iskola előtt vagy a parkban. (Az ünnepi műsor alatt kérjük, ezzel ne zavarják a szereplőket.) 

Kérjük, az udvaron, a várakozás ideje alatt hagyják szabadon a ballagók útvonalát. A diákok az iskola oldalsó bejárata felől vonulnak végig az udvaron a hátsó bejáratig, ahol meghallgatják a búcsúbeszédeket, átveszik a díjakat és feltűzik a szalagokat az iskola zászlajára. Az ünnepi műsor végeztével a ballagók és vendégeik az iskola hátsó kijáratán tudják elhagyni az iskola területét, mivel a következő ballagó osztály vendégeit az udvar bejáratán már engedjük be. 

Szeretettel várunk minden kedves vendéget:
a Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola Nevelőtestülete

Previous Article
Next Article