BGS CODE Szász osztály

Szeretném felhívni a figyelmét, hogy intézményünkben a BPS (https://budapestschool.org/hu/) és a BGSZC (https://bgszc.hu/) együttműködésének köszönhetően a 2021-/2022-es tanévben újra elindul a BGS CODE Szász osztály, mely informatika fókuszú technikumi osztály (http://www.szasziskola.hu/informatika/). 

Ebben az osztályban minden tanuló a kijelölt tanulási céljain dolgozik saját mentora segítségével. Sokkal több, mint szoftverfejlesztői képzés! Nemcsak a mentortól tanulnak a diákok, hanem a technológiai szektorban aktívan dolgozó szakemberektől! Modern, agilis fejlesztői módszereket követve állítjuk össze a tanulási programot, amely követi a piac által meghatározott igényeket. 

Az informatika ágazat mellett logisztika (http://www.szasziskola.hu/logisztika/) és kereskedelem (http://www.szasziskola.hu/kereskedelem/) területen is indítunk technikumi képzéseket; logisztikai technikus valamint kereskedő és webáruházi technikusi végzettséget szerezhetnek tanulóink. 

Szakképző iskolában „Kereskedelmi értékesítő” képzést indítunk. 

Intézményünk jól megközelíthető, hiszen a Stadionok metró megállójánál található. Minden termünk kiépített projektorral, laptoppal felszerelt. Tanulóinknak biztonságos, nyugodt környezetet biztosítunk, ahol mindent megadunk számukra céljaik eléréséhez. 

Previous Article
Next Article