Pindur Pandúrok

Pénteken Budapesten, a MINI – KRESZ „Pindur Pandúr” országos vetélkedőn képviselte Iskolánkat a 2.b öko osztály 8 tagú csapata.

Az elméleti és gyakorlati csapat felkészítésében diákunk édesapja: Csernyiczki Béla rendőr őrnagy volt a fő segítségünk. Ügyességi pályákon, elméleti feladatokkal is gyarapította a csapat tudását.

Hálásan köszönjük lelkiismeretes felkészítő munkáját!

A versenyzőkről a Nemzedékek Biztonságáért Alapítvány tagjai gondoskodtak. Kedves, segítőkész rendőrök, mentősök segítették egész nap a csapatokat. A versenyek alatt is biztosítottak programokat a várakozóknak, a fáradt csapatokat bőséges enni és innivalóval látták el. Az országból 125 csapat vett részt a KRESZ Ki mit tud?-on. Az elméleti területen KRESZ és környezetvédelmi feladatokban jeleskedtek diákjaink. A gyakorlati feladatban – az alapos és itthoni nehezebb pályagyakorlatok ellenére – ismét bebizonyosodott, hogy a bölcs mondásra minden esetben hallgatni kell, miszerint : „ Lassan járj, tovább érsz! „ A leggyorsabb szintidő mellett , 3 hibaponttal már nem sikerült bejutnunk a 12 díjazott csapat közé.

Tapasztaltabban, biztonságos kerékpáros közlekedési tapasztalatokkal, élményekben gazdagon tértünk haza!

A csapat tagjai: Kilin Emma, Czeilinger Maja, Popovics Bálint, Nagy Balázs, Kartali Balázs, Csernyiczki Ákos, Radnai Félix, Tóth Ádám.

Previous Article
Next Article