Tari Annamária előadása

Tisztelt Szülők! 

Ajánlom szíves figyelmükbe a következő online rendezvényt:

A Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK) számára fontos a gyerekek sikeres életpálya-építése.  Számos tanulmány, kutatás, felmérés igazolja azt az állítást, hogy a diákok 14-15 évesen még érzelmileg éretlenek a továbbtanulással kapcsolatos döntések meghozatalában, ezért a szülőnek döntő szerepe van ebben a folyamatban. 

Természetes, hogy minden szülő a legjobbat szeretné a gyerekének, de látjuk, hogy a generációkra jellemző tulajdonságok hatalmas távolságokat eredményeznek a kapcsolatokban, amely az életpálya-építés sikerességére is kihat. 

Érdemes megérteni, hogy mi zajlik a pedagógus-szülő-gyermek érzelmi folyamatok mélyén.

Meghirdetjük Tari Annamária (pszichoterapeuta) előadását GENERÁCIÓKRÓL GENERÁCIÓKNAK – RELOADED (Z és Alfa generáció tanulása, pályaorientációja) címen. Esemény: 2021.03.30. kedd, 18:00.  Tari Annamária fő kutatási területe a generációk közti kapcsolat megváltozása az online tér következtében.

  • A program mindenki számára ingyenes, és regisztrációhoz kötött: regisztrációs link
  • Az előadás tervezett hossza 60 perc, melyen az utolsó 15 percben kérdések feltevésre is biztosítunk lehetőséget. 
  • A részvétel online lehetséges. Csatornát a Zoom alkalmazás segítségével a PMKIK biztosítja.
  • A csatlakozáshoz szükséges linket a regisztrációban megadott email címre küldjük ki.
  • Az első 80 jelentkezőt tudjuk fogadni. Természetesen, ha az érdeklődök  száma magasabb lesz, egy újabb előadást szervezünk.
  • Az előadás bárki számára megtekinthető. Aktuális minden olyan tanár és szülő számára, akinek felső tagozatos, középiskolás diákja és/vagy gyermeke van.  
Previous Article
Next Article