Vöröskeresztes díszoklevél

A MAGYAR VÖRÖSKERESZT ELNÖKI DÍSZOKLEVELET adományoz a Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola KISEGÉSZSÉGŐR csapata részére.

��‍��‍�� A kitüntetést átvette Soókyné Lóderer Zsuzsanna osztályfőnök a szolgálat vezetője, valamint Dombai Lilla és Sohajda Bernadett kisegészségőrök. A programot támogató és megvalósító Évi önkéntesünk és Dávid országos elsősegélynyújtás szakmai vezető kollégánk is jelen volt, hogy együtt örüljenek a sikernek.

ℹ️ Miért kapják a kitüntetést? A Szigetszentmiklósi József Attila Általános iskola három éve vezette be a vöröskeresztes ismeretek oktatását az öko-osztályokban. Szeptembertől megszervezték és május elejéig folyamatosan működtették a negyedikes kisegészségőrök Koronavírus Járőrszolgálatát az alsó tagozat épületében. A bátor önkéntesek szülői beleegyezéssel vettek részt a mindennapos testhőmérséklet-mérésben, a közösségi terek és a mosdóhasználat felügyeletében. Ezzel segítették társaikat a járványügyi védekezés szabályainak megtartásában. A kísérleti felkészítő foglalkozások tapasztalatai alapján készült el a Hősképző Kampány Bázisiskolák és Bázisovik számára összeállított járványügyi módszertani kiadványa.

Gratulálunk ezúton is az oroszlán bátorságát bizonyító csapatnak! ����

Previous Article
Next Article