A szakképzésről szóló, 2011. évi CLXXXVII. törvény változását követően 2015. július 1-én megalakultak a Szakképzési Centrumok.

A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum (BKSZC) 11 tagintézményével az egyik legszínesebb képzési kínálattal rendelkezik. Fő tevékenységünk a szakgimnáziumi, szakközépiskolai, szakiskolai oktatás-nevelés; nappali, esti, levelező formájú felnőttoktatás, felnőttképzés; valamit a HÍD programok keretében történő oktatás, illetve kollégiumi ellátás.

A centrumok között talán a legváltozatosabb képzési körrel rendelkezünk, úgy az építő-, a fa- és könnyűipar, gépészet, mind a sport és informatika, továbbá a szépészeti témájú képzések oktatásában is élen járunk. Néhány képesítést az országban egyedüliként oktatunk, több szakma a térségben egyedül a BKSZC-ben érhető el.

Célunk, hogy folyamatosan piacképes és használható tudással bocsássuk útra intézményeinkben végzett diákjainkat, akik munkába állása így biztosabbnak és gyorsabbnak bizonyul.

[maxbutton id=”1″ url=”http://szigja.hu/wp-content/uploads/2017/10/budapesti_komplex_szakkepzesi_centrum_.pdf” text=”Tájékoztató letöltése (PDF)” ]