Tájékoztatás a ballagásról
Ballagó diákjaink szülei részére

A 2018/2019. tanév ballagási ünnepségét 2019. június 14-én pénteken tartjuk iskolánkban.

Szeretnénk, ha ezt az alkalmat meghitt, ünnepi búcsúzásként élnék meg diákjaink, a szülők és a pedagógusaink is.

A ballagási ünnepség az alábbi forgatókönyv alapján kerül megrendezésre. Ballagó diákjainknak 10:30- érkeznek a számukra feldíszített tanterembe:

  • 8.a:  A/25-ös terem
  • 8.f:  A/13-as terem
  • 8.d:  A/26-os terem

Kérjük, hogy diákjaink az alkalomhoz illő, szolid ünnepi öltözetben jelenjenek meg (fehér blúz, illetve ing, fekete alj, illetve nadrág) és viseljék az ballagásra választott sálat vagy nyakkendőt.

 A hozzátartozókat az udvaron 11:30-tól tudjuk fogadni. A diákok kivonulása az udvara 12 óra körül várható. Minden osztály a számukra kijelölt helyen fog megállni a vonulás során. Kérjük a hozzátartozókat, itt várakozzanak a ballagókra, mert ekkor lesz lehetőség a tanulóknak átadni a virágokat.

A ballagó gyermekeket a teljes ünnepég ideje alatt iskolánk fotósa fényképezi. A ballagást követő napokban egy linken elérhetővé tesszük a fényképeket a ballagó diákok számára.

Önök az udvarra való kiérkezéskor, valamint az ünnepély végén tudják a diákokat fotózni. (Az ünnepi műsor alatt kérjük, ezzel ne zavarják a szereplőket.)

Az udvaron, a várakozás ideje alatt, kérjük hagyják szabadon a ballagás útvonalát.

A diákok az iskola hátsó kijárata felől vonulnak végig az udvaron az oldalsó bejáratig, ahol ismét bemennek az épületbe, ezt követően a főbejáraton fogják elhagyni az iskolát. A József Attila szobor mellett vonulnak az ünnepélyes zászlóátadás helyszínére, a parkba. Itt folytatódik az ünnepi műsor, melynek a szülők és rokonok is részesei.

Szeretettel várunk minden kedves vendéget:
a Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola Nevelőtestülete