Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket a kialakult koronavírus helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekről.

Előre láthatólag a tavaszi szünetig minden iskolai programot, bált, ünnepséget, projektet, vásárt, kiállítás-látogatást, Lázár Ervin Program keretében szervezett eseményt lemondtunk a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében.

A 2020. 03. 27-ére tervezett Tavaszi József Attila Bált, a 04.03-ra tervezett Jótékonysági vásárt, a 03.17-re szervezett Ki-Mit-Tud-ot terveink szerint csak elhalasztjuk, ha megszűnik a veszélyeztetettség, májusban vagy júniusban kerül megrendezésre.

Az intézményben kiemelt figyelmet fordítunk a szükséges fertőtlenítés és takarítás rendszeres elvégeztetésére. Fertőtlenítő hatású kézmosószer van minden mosdóban, ami folyamatosan biztosított. A közösségi terekben, tantermekben van kézfertőtlenítő szer, a diákok szabadon hozzáférnek bármikor, a tanárok felügyelete mellett kötelezően használják naponta többször.

Tisztelettel kérjük a Szülőket, hogy a megfázás vagy egyéb betegség gyenge tüneteinek jelentkezésekor NE KÜLDJÉK iskolába gyermeküket! Azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne menjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.

Kérem, hogy az indokolatlan pánik elkerülése érdekében csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe.

Tisztelettel:

Szabó Lídia
intézményvezető