Kedves Gyerekek!

Az elmúlt két hétben sok új feladattal kellett megbirkóznunk, beindult egy új, digitális oktatásnak nevezett tanítás. Ez azt jelenti, hogy egy jó darabig személyesen nem találkozhattok egymással, tanáraitokkal. A digitális eszközök használata Nektek kisebb nehézséget okoz, mint a tanároknak, ebben biztos vagyok. Viszont ez az új munkaforma sok hátránnyal is jár. Nem tudtok rögtön kérdezni, a válaszra is talán várni kell. Meg kell tanulnotok okosan beosztani az időtöket, önfegyelem kell a napirend betartásához, kitartás a feladatok megoldásához. 

Én biztos vagyok abban, hogy nagyon ügyesek vagytok! Tudom a tanáraitoktól, hogy bekapcsolódtatok a csoportokba, külditek az elvégzett feladatokat. Látom azt is, hogy egymásnak segítetek, együtt dolgoztok!  Nagyon büszke vagyok Rátok! Így folytassátok, hiszen nem tudjuk, meddig tart még ez az időszak. Ha vége lesz, fergeteges bulit csapunk az iskolaudvaron!

Addig is: Ne felejtsétek el, tanáraitok, tanítóitok MOST IS mellettetek állnak. Kérhettek segítséget Tőlük! És írhattok nekem is!

De kérhetitek a Pedagógiai asszisztensek segítségét is, őket is megtaláljátok a Teams-ben! 

Zita néni, Györgyi néni, Robi bácsi várja a Radnótisok jelentkezését telefonon is: 06-30-254-96-67

Monika néni és Edina néni a Csokonaisok jelentkezését: 06-20-288-4370  

Ha egyedül vagytok, ha bajban vagytok, ha féltek valamitől, ha segítségre van szükség, vagy ha csak beszélgetni szeretnétek, mert hiányoznak, hívhatjátok a fenti számokat 8-16 óra között! 

Vigyázzatok Magatokra, vigyázzatok Egymásra és MARADJATOK OTTHON!

Szeretettel:
Lídia néni