Kedves Gyerekek, tisztelt Szülők!

Iskolánk felsős intézményvezető helyettese, Döbrei Árpád augusztus 16-tól a Kazinczy Ferenc Általános Iskola intézményvezetőjeként folytatja munkáját Csepelen.

Szeretném megköszönni neki az elmúlt évek munkáját, a szakmai iránymutatást, az iskolai programokon való aktív részvételét, az Erzsébet táborok szervezését, a Határtalanul kirándulásokat, a diákok felé irányuló megértő és elfogadó nevelési elveit, a szülőkkel való hatékony kapcsolattartást és konfliktuskezelést, a József Attila Iskola felé mutatott maximális lojalitását!

Kollégáim és a magam nevében is nagy szeretettel kívánok neki sok sikert az új feladatához, sikeres döntéseket, lendületes és innovatív kollégákat, valamint jó humorú, vagány és befogadó diákokat az új iskolában.

Szabó Lídia
intézményvezető

Iskolánk diákjai így búcsúznak Árpi bácsitól:

Kedves Árpi bácsi!

Engedje meg, hogy a gyerekek nevében elbúcsúzzunk Öntől, pár sorban. Hadd legyek önző kicsit és kezdjek egy személyes történettel: hatodikos voltam, amikor iskolaváltásra került sor, én Árpi bácsi osztályába kerültem, máig emlékszem az első napomra, volt pár ismerős arc, de Ön volt, aki bemutatott és segített, hogy minél hamarabb otthon érezzem magam az új osztályban. Köszönöm.

Amire még biztos hosszú évekig emlékezni fogok, azok a borzasztóan fárasztó viccei, szófordulatai…. amiken nevetni kellett, ha értettük, ha nem,  különben….. 😊

Árpi bácsi neve ismerősen cseng, azoknak is, akik nem ültek óráján. Mindenki tudja, hogy ki az a farmeringes figura, akivel rémisztgetni lehet a felsősöket, és akihez fordulhattunk mindennemű problémával, kérdéssel, Ön biztos tudott olyan mondani, tenni, amitől a probléma már nem is tűnt olyan megoldhatatlannak.

Ősztől új gyerekeket terelget majd egy másik iskolában, ehhez kívánunk Önnek sok sikert és kívánjuk, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretné.

Reméljük még találkozunk!

Szeretettel búcsúznak a „József Attilás” diákok nevében a Sulykok, Ádám és Bogi

„Ha egyszer a pedagógus szereti a munkáját, akkor jó pedagógus lesz. Ha szereti tanulóit úgy, mint apja és anyja, akkor jobb pedagógus lesz annál, aki minden könyvet elolvasott, de nem szereti sem a munkáját, sem a tanítványait. Ha pedig egyesíti önmagában munkájának s tanítványainak szeretetét, akkor tökéletes pedagógus.”

/Lev Tolsztoj/