Tisztelt Szülők!

A Tanévnyitó Ünnepség terveink szerint 2021. szeptember 1-én (szerda) 8 órakor kezdődik a Radnóti utcai épület udvarán minden tanuló számára.

Amennyiben a vírus helyzet miatt korlátozásokat kell érvényesíteni, a honlapon tájékoztatást adunk a módosításokról.

Az első osztályosok a nagy sportpálya előtt a tanítókkal gyülekeznek, a második és harmadik évfolyamosok a tornaterem oldalfalánál 7.50-ig. Ezután együtt vonulnak az ünnepég helyszínére. A tanévnyitó után a kicsiket a szülők átkísérhetik a kis iskolába.

A nagy iskolában tanuló diákoknak gyülekező 7.50-ig a saját tantermeikben, az osztályfőnök vezetésével vonulnak le az ünnepségre.

Kérjük az ünnepélyes megjelenést: fehér ing/blúz, sötét nadrág/szoknya és az iskolai nyakkendő.

Az ünnepség után a gyerekeknek 3 osztályfőnöki órájuk lesz megtartva. Kérjük, a bizonyítványt mindenki hozza magával és adja le az osztályfőnöknek! Ezen felül elegendő egy jegyzetfüzetet, egy tolltartót és egy nagyobb táskát hozni az új könyveknek.

Azok a tanulók, akik előzetesen befizették az étkezést, szeptember 1-től már kapnak ebédet is. A tanítás után az ebédeltetés hosszabb időt vesz igénybe, kérjük, erre számítsanak! Napközit 16 óráig, felügyeletet 17 óráig biztosítunk mindkét épületben az alsóban, 5. és 6. évfolyamon. A tanítás után a tanulók önállóan csak a szülő írásos engedélyével mehetnek haza, kérjük, írják be a távozás pontos idejét is! A 7. és 8. évfolyamon tanulószoba szerdán még nincs, de szülői kérésre felügyeletet biztosítunk. Kérjük, az igényüket jelezzék az osztályfőnöknek!

A 2021/2022-es tanév a megjelent EMMI rendelet értelmében a megszokott menetrend szerint indul.

Tisztelettel: Iskolavezetés