Szeptemberben gyönyörűen kifestett tantermek, folyosók, aulák várták a gyermekeket, volt, ahol a szülők aktívan bekapcsolódtak a munkába. A tantermek magukon viselték a tanítók elképzeléseit, stílusát a megkezdett dekorációkban, amit a gyerekek munkáival gazdagítottuk, színesítettük.

Hamar visszarázódtunk a tanulást kiegészítő programok szervezésébe. Ádám bácsival útjára indítottuk a tavaly nagy sikert aratott ZOO programot, új témákkal, új állatokkal. Idén tíz előadáson vehetnek részt tanulóink. Patás pajtás-Hazai nagyvad fajok.

Az állatokról a negyedikesek tovább gyarapíthatták ismereteiket a Fővárosi Állatkert látogatásával.

Megkezdődtek a könyvtári órák Orsi nénivel és a Sakk órák is Móni nénivel.

Spontán szerveződött szüreti mulatságon vehettek részt iskolánk tanulói a szülői felajánlásokból összegyűlt szőlő préselésével, fogyasztásával.

A hónap vége sem telt esemény nélkül. Félezer ember vett részt Aprajafalván megrendezett Honvédelmi projektnapon. A képek magukért beszélnek.

Szolgálatot látnak el a Kisegészségőrök is. Idén Erika néni diákjai végzik az önkéntes feladatot. Dávid bácsi nemcsak őket okítja, hanem több osztályban továbbra is segíti a vöröskeresztes munkát.

Felsős diákjaink a hagyományainkat követve népmeséket mondtak a kisebb társaiknak. Így emlékeztünk meg a Népmese Napjáról.