A gyereknap jó alkalom volt arra, hogy ismét Családi napot szervezzünk iskolánk tanulói és családjaik számára. Az idén már műsorral is készültek diákjaink: fellépett iskolánk alsós és felsős kórusa három közös produkcióval, a 2.a osztályosok Minionoknak öltözve táncoltak, a 4.b osztályosok egy precízen kidolgozott ritmusgyakorlatot mutattak be, végül mindenki beállhatott zumbázni, aki kedvet kapott.    
A délután folyamán az iskolaudvaron és az épületben rengeteg program várta a családokat. 
Lehetett a kerítésre erősített kartonra festeni, sok család és gyerekcsapat nevezett az akadályversenyre, voltak, akik a kincskeresésbe fogtak az iskola területén és szelfiztek a József Attila szoborral.  
A tornateremben ugrálóvár, pingpongasztal, csocsóasztal várta a gyerekeket, a belső udvaron volt csillámtetoválás, lufihajtogatás, arcfestés, kézműves foglalkozás, kavicsfestés és aszfaltrajzverseny. 
A gyerekek és az apukák is boldogan másztak be és próbálták ki a Büntetésvégrehajtás rabszállító járművét, a Mentőautót, a Vöröskereszt járművét és nagy sikere volt az Útkarbantartó – kaszagépnek, amit irányíthattak is a nagyobb gyerekek. 
Volt focimérkőzés az öreg-diákokkal, végül egy jó hangulatú koncerttel a Divina Machina zárta a családi délutánunkat. 

Köszönjük zenekarnak, a szervezeteknek és támogatóinknak, hogy hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez! 

Magyar Közút Zrt., Országos Mentőszolgálat, Magyar Vöröskereszt, Büntetés-végrehajtás 

VictoriaArt Fotó, Szigethalmi Vadaspark, Misi Kemencéje Pizza, Gumiszoba Játszóház, Oázis Welness Park, Peters Pasta, Páratlan Cukrászda, Valentino Cukrászda, Sminkmánia, Kozmetika, Royal Graphic, Szilágyi Burkolás, Szilágyi PC, Bozsik Program, Fabali Stúdió, Dinasztia Szépségszalon, Kézügyes Bolt