Pedagógus nap alkalmából értékes munkájukért Tankerületi Elismerő oklevélben részesült iskolánk két pedagógusa, Tajti Mária és Pusoma Gáborné.

Ez alkalomból Kiemelkedő Technikai Munkájáért Tankerületi Oklevélben részesült iskolánk közkedvelt portása, Nagy Vilmos.

Mindenki által Vili bácsiként szólított kollégánk 2010. óta végzi portásként munkáját a Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskolában. Minden helyzetben számítani lehet rá, ha éjszaka, vagy hétvégén megszólal az iskola riasztója, ő mindig rendelkezésre áll. Felelősnek érzi magát környezete tisztaságáért. A gyerekekkel és a szülőkkel egyaránt jó a kapcsolata. Az épületbe járó 550 gyermeket szinte név szerint ismeri, bármikor segít nekik a fákon akadt labdák és frizbik leszedésében.

Szelíd természetű munkatárs, az iskola dolgozóival és tanulóival mindig kedves, közvetlen. Minden évben kulcsszerepet vállalt az iskolai rendezvények előkészületeiben és lebonyolításában egyaránt. A Szigetszentmiklósi Kajak-Kenu Vízisport Egyesület oszlopos tagja. Iskolánk sportnapján, DÖK napján, osztálykirándulások alkalmával diákjainknak vízitúrát szervez, mely során egy csodálatos világot fedezhetnek fel a gyerekek. Elkötelezett abban, hogy a vízitúrázás népszerűsítése mellett kiemelkedően fontos szerepet vállaljon a természetvédelem terén is.

Iskolai közösségünk elismert tagja, méltó az Elismerő Oklevélre.