Világviszonylatban a az előállított élelmiszerek egyharmada kárba vész. A Szabó Malomban megismerkedtünk azzal, hogy a csövekben és a tartályokban maradó gabonamennyiséget korszerű technológiai lépésekkel minimálisra lehet csökkenteni.
Felhívták a figyelmünket az egészséges táplálkozásra, a különböző gabonafélék fontosságára. Így a malom megnyitotta kapuit kora reggeltől a lakosság számára a pékféleségek árusításával is.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”109″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”230″ thumbnail_height=”170″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”Diavetítés indítása” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]
You must be logged in to post a comment.