Tudod, mivel foglalkozik pontosan a gyógymasszőr? Az épületasztalos? Vagy mivel foglalatoskodnak szüleid, a munkahelyükön?

Nem igazán? Sebaj. A foglalkozásbemutató kisfilmek segítségedre lesznek, hogy kérdéseidre választ kapj. Megtekintésükkel részletesebben megismerhetsz számtalan érdekes szakmát és foglalkozást. A kisfilmek segítségével bepillantást nyerhetsz a szakemberek dolgos mindennapjaiba. Megtudhatod, hogy a különböző munkakörökben milyen körülmények között zajlik a munkavégzés és milyen eszközöket és anyagokat használnak. A 7-8 perces kisfilmekből az is kiderülhet számodra, hogy rendelkezel-e azokkal a képességekkel és tulajdonságokkal, amelyek az egyes szakmák elsajátításához, és a szakmához tartozó feladatok elvégzéséhez szükségesek. A kisfilmekkel szeretnénk segítségedre lenni, hogy az érdeklődésednek és képességeidnek legmegfelelőbb iskolát válaszd a továbbtanulás során.

[maxbutton id=”1″ url=”https://palyaorientacio.munka.hu/altalanos/film?formdata=3535f22e-b3bc-4ab8-8a09-2577062209d8&FeorSzam=&FoglalkozasNev=&FoglalkozasiTerulet=0&Kulcssz%C3%B3=&page=1&ListSize=10&dir=Ascending&col=Nev” text=”Részletek itt” ]