Tisztet Érdeklődők!

Tájékoztató szülői értekezletet tartunk a leendő elsősök szüleinek 2020. 03. 10-én kedden, 17 órától a Radnóti utcai épületben.

Kérjük, vegyék figyelembe a körzethatár módosítást, ami március 1-én válik nyilvánossá. Az idei évben a hat évesek kötelező beiskolázása miatt túljelentkezésre számítunk, így elsősorban a körzetünkbe tartozó gyerekeket vesszük fel. A hozzánk járó nem körzetes testvérgyerekeket igyekszünk hely függvényében szintén felvenni.

Nyílt napot nem tartunk, de a szülői értekezleten bemutatjuk az osztálytanítókat.

A József Attila Általános Iskolában 4 első osztály indul.

Nem indítunk tagozatot, hanem az alap kompetenciák fejlesztése zajlik mindegyik osztályban, melynek az irányultsága a meghatározó:

  • logika-informatika
  • öko-természetismeret
  • rajz-művészeti
  • hagyományőrző-néptánc 

A szülői értekezletre az alábbi linken lehet regisztrálni 2020. 03. 08-ig:

Tisztelettel:
Szabó Lídia
intézményvezető

[su_box title=”Tájékoztató a hitoktatásról” box_color=”#ffd79c” title_color=”#323232″ radius=”5″]Intézményünkben 2020. március 5-én 17:00 órakor lehetőséget és helyet biztosítunk az egyházi jogi személy írásban meghatalmazott képviselői számára, hogy tájékoztatást adjanak az iskolával tanulói jogviszonyban álló tanulók, valamint a leendő első osztályos gyermekek szüleinek az iskolai hitoktatásról. Szeretettel várjuk Önöket a Radnóti utcai épületben.[/su_box]