I. ONLINE MÓDON SZAVAZNI LEHET: JÚNIUS 4. ÉS 15. KÖZÖTT

Egy tablóra bármennyi szavazatot le lehet adni, de egy számítógépről csupán 1 szavazat küldhető. Tipp: kérd meg rokonaidat, ismerőseidet, barátaidat, hogy a saját számítógépükről szavazzanak a tablótokra!

A tablókat iskolánként csoportosítottuk, hogy mindenki könnyen megtalálhassa a saját vagy ismerősei képeit.

Az iskola kiválasztása után a képek a osztályok nevének abc sorrendjében vannak elhelyezve. A képek alatt található az osztály megnevezése, arra vagy a képre kattintva nyílik meg nagy méretben az adott tabló. Ekkor a tablófotó felett már megjelenik a tablót készítő fotós neve is.

Az adott tabló nagy méretben való megnyitásakor a kép alatt megjelenő „Erre szavazok” gombra kattintással lehet szavazni.

[maxbutton id=”1″ url=”http://www.sargahaz.com/konyvtar/tablop.php?ev=2018&isk=SsOzenNlZiBBdHRpbGEgw4FsdGFsw6Fub3MgSXNrb2xh” text=”Szavazás” ]

II. SZAVAZÁS ÉLŐBEN: JÚNIUS 16-ÁN

Június 16-án a Kéktó Szabadidő Parkban a nyomdailag, papírformátumban kivitelezett tablókiállítás keretében, élőben 18.00-20.00 óráig.

A legtöbb szavazatot kapott tablók eredményhirdetésére június 16-án a Tanévzáró koncerten a Kéktó Szabadidő Parkban 21.00-21.30 között kerül sor.